Skip to main content

Om Bollnäs Rör AB

Vi på Bollnäs Rör AB är snabba och flexibla när det kommer till både mindre och större jobb. Vi förstår att det kan uppstå problem i vardagen som behöver fixas snabbt och smidigt av en rörmokare eller VVS-montör. Våra rörmokare i Bollnäs, Edsbyn, Söderhamn är verksamma i hela Gävleborgs län och vi jobbar med alla typer av uppdrag. Vi arbetar även i Lofsdalen, Linsell och Glöte med omnejd där vi främst utfört värmepumpsinstallationer. Vårt mål är att du som kund får både får god och tillgänglig service samt blir nöjd med resultatet.

Våra rörmokare med lång erfarenhet och stor yrkeskunskap gör jobbet när det passar dig. Vi erbjuder flexibla tider och jobbar hårt för att ge den bästa möjliga servicen till våra kunder.

Rörmokare i Bollnäs - Auktoriserat VVS-företag

Få en kostnadsfri offert

Hos oss erbjuder vi en mängd servicearbeten som kan behöva utföras i bostaden, för dig som privatperson, företag eller bostadsrättsförening. Har problem uppstått eller om något är trasigt så kommer vi och löser det! Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av alla typer av VVS-arbeten.

För att boka in planerade uppdrag med tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 073081 67 58 eller mejla oss: bollnasror@outlook.com

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan.

Offertförfrågan