Skip to main content

VI BRYR OSS OM DITT VATTEN

Boka en vattenanalys för rent dricksvatten

Kampanj året ut, 50% på komplett vattenanalys. Ord pris 1995:-

VATTENPROV & VATTENANALYS I BOLLNÄS, ALFTA & EDSBYN

Är du fastighetsägare och har egen brunn? Då bör du regelbundet testa ditt vatten. Enligt livsmedelverkets rekommendationer bör man ta ett vattenprov på sin brunn vart tredje år.
Vi hjälper dig att utföra en vattenanalys, beställ ett vattenprov av oss som vi sedan analyserar genom vår partner Aqua Expert. När provsvaret av vattenanalysen kommit så återkopplar vi till er med förslag på eventuella åtgärder som vattenfilter eller liknande vattenrening om det skulle behövas. Vi anpassar systemet till just dina behov och hjälper dig med hela kedjan från analys till installation och service.

Vi har lång erfarenhet och är experter på vattenprov och vattenanalys av grävda och borrade vattenbrunnar.

Kvalificerade & säkra vattenanalyser

Vi använder oss av Aqua Experts analyspaket för vattenprov som innehåller allt du behöver: provflaskor, formulär och en svarsförsändelse. Enkelt, tydligt och bara att posta. Samtliga vattenanalyser utförs på ackrediterat laboratorium via Eurofins, vilket för dig som kund innebär att analysarbetet håller en hög kvalitativ nivå.

Säkerställ kvaliteten på ditt dricksvatten med en vattenanalys

Vi hjälper dig att säkerställa att ditt vatten håller högsta kvalitet för en tryggare och hälsosammare vardag. Kontakta oss redan idag och boka en vattenanalys att ditt vatten. Från det att du skickat in provet så tar det ca 10 arbetsdagar innan du får svar på vattenprovet.

FAQ om vattenanalys

Hur ofta skall man analysera sitt vatten?

Svar: Livsmedelsverket rekommenderar att 1-2 familjs hushåll provtar sitt vatten minst vart tredje år. Om man har eller har haft problem med brunnsvattnet är det lämpligt att provta vattnet oftare, även när det finns barn i hushållet. Är det fler än två fastigheter som är anslutna till samma vattentäkt bör brunnsvattnet provtas minst en gång per år.

Vilka anläggningar omfattas av drickvattendirektivet?

Svar: Anläggningar som försörjer minst 50 personer eller används av en kommersiell eller offentlig verksamhet eller tillhandahåller i genomsnitt mer än 10 m3 dricksvatten/dygn. Verksamhetsutövaren av dricksvattenanläggningen ansvarar för att det vatten som distribueras följer kraven i livsmedelsverkets föreskrifter för dricksvatten, med gränsvärden i SLVFS 2022:12.

Vilken vattenanalys skall jag välja?

Svar: Saknar ni helt information om er vattenkvalitet rekommenderar vi att ni gör en komplett analys med kem, radon, tungmetaller och bakterier.

Vad kostar en vattenanalys?

Svar: En komplett vattenanalys kostar 1995:- och denna analys rekommenderar vi dig som inte gjort en analys tidigare. I paketet ingår (Kem + Metall + Radon).

Få en kostnadsfri offert

Har du problem med ditt vatten eller vill ta reda på vattnets kvalité? Vi utför vattenprover & vattenanalyser till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, skolor och liknande. Har problem uppstått eller om något är trasigt så kommer vi och löser det! Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av alla typer av VVS-arbeten.

För att boka in planerade uppdrag med tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 073-081 67 58 eller mejla oss på bollnasror@outlook.com

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan.

Boka en vattenanalys här: