Skip to main content

NIBE & MITSUBISHI VÄRMEPUMPAR, VÄRMEVÄXLARE & PUMPBYTEN I LOFSDALEN, GLÖTE & LINSELL

Vi installerar & byter ut värmepumpar från välkända Nibe & Mitsubishi. Kontakta oss så återkopplar vi direkt.

VI ÄR AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE AV NIBE OCH MITSUBISHI VÄRMEPUMPAR I LOFSDALEN, GLÖTE OCH LINSELL

Vi är auktoriserade återförsäljare av värmepumpar från Mitsubishi och Nibe. Vi är specialiserade på nyinstallationer, reparationer och service av alla typer av värmepumpar. Vi servar och installerar allting från bergvärmepumpar, luft-luftvärmepumpar, luft-vattenvärmepumpar och frånluftsvärmepumpar från de största tillverkarna. Vi erbjuder allting från pumpbyten till installation av värmeväxlare.

Vi arbetar i Lofsdalen, Linsell och Glöte men kan även ta åt oss uppdrag i Sveg och Los med omnejd. Vi hjälper dig med en skräddarsydd lösning som passar just din villa eller fastighet.

Mitsubishi värmepumpar

Få en kostnadsfri offert

Hos oss erbjuder vi en mängd servicearbeten som kan behöva utföras i bostaden, för dig som privatperson, företag eller bostadsrättsförening. Har problem uppstått eller om något är trasigt så kommer vi och löser det! Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av alla typer av VVS-arbeten.

För att boka in planerade uppdrag med tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 073-081 67 58 eller mejla oss på bollnasror@outlook.com

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan.

Offertförfrågan