Skip to main content

Servicearbeten och avtal inom VVS i Edsbyn

Du ska kunna känna dig trygg med just din lösning, oavsett om du är privatperson, företag eller kommun. Därför kan du behöva hjälp med servicearbeten. Värme, kyla och sanitet fungerar oftast bättre om man tar han om dem på rätt sätt. Vid regelbunden service minskar risken för problem och akuta reparationer och de boende som vistas i fastigheten kan känna sig nöjda och trygga.

Vi vill erbjuda dig en pålitlig och långsiktig lösning. Därför bistår vi gärna med rådgivning, genomgång och serviceavtal anpassade just efter ditt behov.

Vi har lång erfarenhet inom servicearbeten och är verksamma i Edsbyn, Bollnäs, Söderhamn och Gävleborgs-området. Tveka inte att ringa eller maila oss för ett förutsättningslöst samtal om serviceavtal.

Servicearbeten

Få en kostnadsfri offert

Hos oss erbjuder vi en mängd servicearbeten som kan behöva utföras i bostaden, för dig som privatperson, företag eller bostadsrättsförening. Har problem uppstått eller om något är trasigt så kommer vi och löser det! Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av alla typer av VVS-arbeten.

För att boka in planerade uppdrag med tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 073081 67 58 eller mejla oss: bollnasror@outlook.com

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan.

Offertförfrågan