Skip to main content

Servicearbeten inom VVS i Söderhamn

Vid regelbunden service minskar risken för problem och akuta reparationer. För att  du ska känna dig trygg med just din lösning kan du behöva hjälp med servicearbeten, oavsett om du är privatperson, företag eller kommun. Värme, kyla och sanitet fungerar oftast bäst om man tar han om dem på rätt sätt.

Vi vill erbjuda dig långsiktig och pålitlig lösning. Därför tillhandahåller vi både rådgivning, genomgång och serviceavtal anpassade just efter ditt behov.

Vi har lång erfarenhet när det kommer till servicearbeten och är verksamma i Söderhamn, Bollnäs, Edsbyn och Gävleborgs-området. Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst samtal om serviceavtal.

Servicearbeten

Få en kostnadsfri offert

Hos oss erbjuder vi en mängd servicearbeten som kan behöva utföras i bostaden, för dig som privatperson, företag eller bostadsrättsförening. Har problem uppstått eller om något är trasigt så kommer vi och löser det! Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av alla typer av VVS-arbeten.

För att boka in planerade uppdrag med tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 073081 67 58 eller mejla oss: bollnasror@outlook.com

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan.

Offertförfrågan