Skip to main content

En auktoriserad återförsäljare av Nibe och Mitsubishi värmepumpar i Bollnäs

Vi är auktoriserade återförsäljare av Mitsubishi- och Nibes värmepumpar och är specialiserade på nyinstallationer, reparationer och service av alla typer av värmepumpar. Vi servar och installerar allting från bergvärmepumpar, luft-luftvärmepumpar,  luft-vattenvärmepumpar och frånluftsvärmepumpar från de största tillverkarna. Vi erbjuder allting från pumpbyten till installation av värmeväxlare.

Vi arbetar i Bollnäs, Edsbyn, och Söderhamn men ser hela Gävleborgs-området som vår arbetsplats. Vi arbetar även i Lofsdalen, Linsell och Glöte med omnejd där vi främst utfört värmepumpsinstallationer. Vi hjälper dig med en skräddarsydd lösning som passar just din villa eller fastighet.

Behöver ni service av värmepump erbjuder vi också serviceavtal som ni kan teckna direkt med oss för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och industi.

Mitsubishi värmepumpar

Få en kostnadsfri offert

Hos oss erbjuder vi en mängd servicearbeten som kan behöva utföras i bostaden, för dig som privatperson, företag eller bostadsrättsförening. Har problem uppstått eller om något är trasigt så kommer vi och löser det! Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av alla typer av VVS-arbeten.

För att boka in planerade uppdrag med tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 073081 67 58 eller mejla oss: bollnasror@outlook.com

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan.

Offertförfrågan