Skip to main content

Återförsäljare av Mitsubishi värmepumpar i Söderhamn

Vi är en auktoriserade återförsäljare av Mitsubishi värmepumpar i Söderhamn. Vi är specialister på allt ifrån nyinstallationer, reparation till underhåll och service av alla typer av värmepumpar. Vi utför montage och service av bergvärmepumpar, luft-luftvärmepumpar,  luft-vattenvärmepumpar och frånluftsvärmepumpar från de största leverantörerna.

Vi är verksamma i Söderhamn, Bollnäs, Edsbyn, men ser hela Gävleborgs län som vår arbetsplats. Vi hjälper dig med en skräddarsydd lösning som passar just din villa eller fastighet.

Vi erbjuder också serviceavtal om ni är behov av värmepumpsservice. Ni kan teckna avtal med oss direkt för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och industi.

Mitsubishi värmepumpar

Få en kostnadsfri offert

Hos oss erbjuder vi en mängd servicearbeten som kan behöva utföras i bostaden, för dig som privatperson, företag eller bostadsrättsförening. Har problem uppstått eller om något är trasigt så kommer vi och löser det! Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av alla typer av VVS-arbeten.

För att boka in planerade uppdrag med tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 073081 67 58 eller mejla oss: bollnasror@outlook.com

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan.

Offertförfrågan