Skip to main content

Auktoriserad återförsäljare av Mitsubishi värmepumpar i Edsbyn

Vi är auktoriserade återförsäljare av Mitsubishi värmepumpar i Edsbyn och är specialister på nyinstallationer, reparationer och service av alla typer av värmepumpar. Vi servar och monterar bland annat bergvärmepumpar, luft-luftvärmepumpar,  luft-vattenvärmepumpar och frånluftsvärmepumpar från de största leverantörerna.

Vi är verksamma i Edsbyn, Bollnäs och Söderhamn men ser hela Gävleborgs län som vår arbetsplats. Vi hjälper dig med en specialanpassad lösning som passar just din villa eller fastighet.

Behöver ni värmepumpservice erbjuder vi också serviceavtal som ni kan teckna direkt med oss för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och industi.

Mitsubishi värmepumpar

Få en kostnadsfri offert

Hos oss erbjuder vi en mängd servicearbeten som kan behöva utföras i bostaden, för dig som privatperson, företag eller bostadsrättsförening. Har problem uppstått eller om något är trasigt så kommer vi och löser det! Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av alla typer av VVS-arbeten.

För att boka in planerade uppdrag med tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 073081 67 58 eller mejla oss: bollnasror@outlook.com

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan.

Offertförfrågan